El TOT Salut, la nova revista del Vallès d'informació saludable, ja és al carrer

La nova revista s'ha publicat aquest dilluns 7 de novembre a Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa i Sabadell

El TOT Salut la nova revista anual gratuïta dedicada al sector de la salut i el benestar, ja és al carrer. El TOT Salut apropa el sector de la salut i el benestar, i recull propostes, idees, serveis, especialitstes i empreses relacionades amb tendències de la salut, benestar personal i emocional, vida saludable, en forma, esport, estètica, psicologia, dietètica, entre d'altres. La revista t’apropa el coneixement de les diverses opcions i pràctiques per tenir una vida saludable com l’exemple de la vallesana Gemma Mengual, una nedadora de sincronitzada catalana, considerada una de les millors nedadores mundials de tots els temps de la seva especialitat, que centra l’entrevista del monogràfic.

La publicació té una distribució de 15.000 exemplars, a més de 1.500 punts d'interès de les cinc ciutats vallesanes: Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa i Sabadell, que sumen una població total de més de 600.000 habitantsEl TOT Salut està editat per Totmedia, el grup de mitjans locals com TOT Sant Cugat, TOT Cerdanyola i TOT Rubí. Totmedia aposta per mitjans de qualitat fets des del territori i on la proximitat sigui un valor per integrar empreses i persones en el seu entorn. La nova publicació està feta amb aquest propòsit i amb empreses i serveis de l’entorn.

Descobreix el TOT Salut:

Premsa i revistes digitals <strong>en català</strong>

 

Anuncia't als pròxims TOT temàtics

Si vols anunciar-te en els pròxims TOT temàtics, ho pots fer enviant un correu al mail info@totmedia.cat o al telèfon 935908600.

Portada TOT SALUT MOCKUP petita

Portada TOT SALUT

 

Més informació