Eliminats de la Copa del Rei i de la Reina els equips del Cent Patins

L'Espanya HC i el Tres Cantos s'imposen a l'equip masculí i femení del club rubinenc

L'HCR Cent Patins ha viatjat aquest cap de setmana fins a Cartagena per disputar la Copa del Rei i la Reina. Començaven els nois de Rubí en quarts de final davant l'Espanya HC, partit complicat i intens en un dels clàssics, moltes oportunitats per al Cent Patins, que va anar en tot moment per darrere del marcador, tot i que els nois de Fajardo arribaven amb clares oportunitats però sense trobar el fons de la xarxa.

A la primera part, l'Espanya guanyava per 0-1 i, a la segona part, més constància dels rubinencs, que veien com empitjorava la situació quan faltaven deu minuts i encaixaven el segon gol. Però deu minuts donen per a molt en hoquei i tant tirar a porteria va donar el primer gol per al Cent Patins, aconseguit per Triviño, qui va donar ales als rubinencs, quan als quatre minuts de la final empataven el partit amb un gran gol de David Coronas. Gol que portava el partit a la pròrroga. Pròrroga amb gol d'or que no va durar gaire, ja que els de Rubí començarien amb un jugador menys, cosa que va aprofitar Pons, jugador mallorquí, per donar la victòria a l'equip de l'Espanya per 2-3. Únic partit però amb molt bones sensacions de cara a lliga.

D'altra banda, el femení del Cent Patins anava directament a la semifinal de la Copa de la Reina per la seva segona plaça a la lliga. Semifinal davant un PC Tres Cantos que volia revalidar el títol. Alejandra Vallejo va avançar l'equip rubinenc, que es va mostrar molt segur a pista. Les madrilenyes, per la seva part, van anar de menys a més i empataven el partit pocs minuts abans del final de la primera part.

A la segona part, tots dos equips van donar-ho tot però va ser Tres Cantos el que va aprofitar una superioritat per posar-se per davant al marcador. Les rubinenques van intentar empatar però el puck sempre es va trobar a la portera madrilenya. Resultat final 1-2.

"Un any més que ens quedem sense veure a l'equip rubinenc fora de la lliga però amb un alt nivell per afrontar el final de lliga", consideren des del club de la ciutat.

El rubinenc Erik Alfaro, exjugador del HCR Cent Patins, s’ha procamat campió de la Copa del Rei amb l’equip canari. FOTO: Cent Patins

Tot i això, des del Cent Patins recorden que el rubinenc Erik Alfaro, exjugador de l'HCR Cent Patins, i ara a les files del Molina Sport s’ha plocamat campió de la Copa del Rei amb l’equip canari.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.