L’empresa Masdisseny dona el seu fons documental a l'Ajuntament de Rubí

A partir d’ara, tot el material de l’estudi de disseny gràfic estarà disponible de l’Arxiu Municipal

L’empresa de disseny gràfic Masdisseny, que va tancar ara fa dos anys per la jubilació dels seus socis, ha fet donació del seu fons documental a l’Ajuntament de Rubí. A partir d’ara, el material generat per l’estudi durant més de 40 anys (1976-2019) serà accessible a la ciutadania a través de l’Arxiu Municipal.

El contracte de donació va ser signat divendres per l’alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, i els dos socis de l’empresa, Magda Batlles i Joan Mas. 

L’empresa local Masdisseny té una trajectòria de més de 40 anys dedicats al disseny gràfic. Entre els seus clients es compten el propi Ajuntament, comerços locals, entitats, empreses i particulars de la ciutat, per a qui va dissenyar els seus logos identificatius o material de comunicació com fulletons, programes, pòsters o dossiers.

Els documents donats ja es troben a l’Arxiu Municipal, que els ha classificat, inventariat i guardat per garantir-ne la conservació i l’accés públic.

Donació de Mercè Ribera  

Aquests dies, també s’ha oficialitzat la donació a l’Ajuntament de dues obres fotogràfiques de l’artista local Mercè Ribera. L’acord va sorgir el passat 2021, en el marc de l’exposició Perplexitat que va protagonitzar la rubinenca al Celler.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.