L'empresa rubinenca Sumal participa en una missió comercial a Croàcia i Sèrbia

L'activitat, organitzada per la Cambra de Comerç de Terrassa, tindrà lloc del 18 al 22 de març

Un total de sis empreses de diferents sectors, entre elles la rubinenca Sumal, participaran, del 18 al 22 de març, en la missió comercial a Croàcia i Sèrbia que organitza la Cambra de Comerç de Terrassa, en el marc del Pla d'Acció Internacional (PAI) del Consell de Cambres de Catalunya. Aquest intercanvi obre la temporada de missions comercials per al 2024 de la corporació terrassenca que presenta com a novetats els destins a Kènia i Tanzània, i a Austràlia i Nova Zelanda.

Aquesta missió a Croàcia i Sèrbia comptarà amb un grup de sis empreses multisectorials, de les quals dues són del Vallès Occidental: la ja mencionada Sumal, companyia de Rubí especialitzada en roll contenidors, i Manusa Doors, de Sant Cugat del Vallès, dedicada a les portes automàtiques. La resta de companyies provenen de les demarcacions de Barcelona i Lleida, i una, de Mallorca. La diversitat de procedències de les companyies respon "al fet que cada cambra catalana compta amb uns destins amb els quals està especialitzada i no hi ha missions repetides entre entitats", explica Montse Llimós, responsable de Coordinació Internacional de la Cambra de Comerç de Terrassa.

El programa de missions per al 2024 de la Cambra de Comerç de Terrassa té un total de nou intercanvis diferents. Entre ells, cal destacar les dues novetats introduïdes aquest any per la corporació terrassenca. Una d'elles és la missió a Kènia i Tanzània, en la qual les empreses ja es poden inscriure fins al 10 d'abril. L'altra novetat és la missió virtual a Austràlia i Nova Zelanda. La resta de missions previstes per al 2024 són Costa Rica, Panamà i República Dominicana, Estònia, Letònia, Lituània, Mèxic, Turquia i Qatar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.