En funcionament el nou punt de recollida online de l'EsclatOil de Rubí

A la benzinera també es van fer obres d'ampliació d'assortidors i s'ha construït un minimercat

Després de les obres de reforma i ampliació a la benzinera EsclatOil de Rubí, ja ha entrat en funcionament el nou minimercat i punt de recollida online. Aquest últim permet fer les compres per internet al supermercat Bon Preu Esclat i després passar-les a buscar per a la gasolinera situada a la carretera de Molins de Rei 75. Segons informa la cadena, la compra es carregarà en el cotxe en només cinc minuts, sense necessitat de fer cues o carregar pes. 

Pel que fa al minimercat, aquest ofereix productes d'alimentació, diaris i revistes, drogueria o articles per al vehicle i estarà obert de 8 a 23 h tot l'any. 

D'altra banda, les obres també tenien previst ampliar la benzinera amb quatre assortidors (8 carrers) en comptes de dos (4 carrers). A banda d'oferir gasoil i gasolina, també disposarà de Diesel + i adblue. A més, s'instal·larà un carregador elèctric de 50 kW com el que hi ha existeix a l'electrolinera de Badalona.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.

Més informació