L'entitat 'La Riera que volem' veu amb bons ulls el projecte del balcó de la riera

Consideren que cal invertir en les dues bandes de la riera i no descartar la pacificació de la C-1413

L'entitat 'La Riera que volem veu' informa que veu amb bons ulls el projecte del balcó de la riera anunciat recentment per l'alcaldessa de Rubí en el marc de les pròximes inversions i projectes de ciutat, que pretén renaturalitzar el tram que envolta el curs fluvial, des de la rotonda de la plaça de la Verneda fins a Cova Solera, 

Més info: L'Ajuntament explica quines són les inversions de futur a Rubí

 

"És la primera vegada en 45 anys de democràcia que es fa públic un projecte de dignificació de la riera de tal magnitud" expliquen a través d'un comunicat de premsa. 

A més, el col·lectiu revela que l’anunci d’aquest projecte es fa pocs dies després d’una reunió que membres del col·lectiu van tenir amb Rafael Güeto, regidor del Servei de Planejament Urbà, i Andrés Medrano, regidor de Medi Ambient. 

"Per al col·lectiu és important que la transformació de la riera es faci amb la renaturalització de la llera com a eix vertebrador del projecte, sense necessitat de construir nous carrers i d’elements artificials innecessaris". A més, consideren que cal invertir a les dues bandes de la riera i no descartar la pacificació de la C-1413, malgrat aquesta via no sigui de titularitat municipal.  

Més info: ‘La Riera que volem’ proposa la creació d’un parc natural a la riera  

Més info: La riera de Rubí, 59 anys després de la tragèdia  

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.