contingut promocionat
mercat rubi logo

 

 

La vida de poble, el factor diferencial del mercat de Rubí

L’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal de Rubí fa ciutat al mercat municipal

Tothom fa el Mercat. El forma l’Associació d’Adjudicataris del Mercat Municipal de Rubí i la gent que hi va a comprar. Amb quatre pinzellades, direm que és una associació sense ànim de lucre, que dinamitza activitats i accions per donar-los a conèixer. Fan ciutat col·laborant en les activitats que organitzen entitats, organismes, ciutadania...

El valor del mercat de Rubí

L’ànima d’aquest centre de vida són les 150 persones que hi treballen amb l’únic objectiu de servir el millor possible el gairebé milió de persones (segons un estudi encarregat per l’Ajuntament el 2019) que visiten el Mercat anualment.

Una gran família de treballadors i treballadores que de bon matí comparteix el batibull dels molls, les alegries i les penes de cada dia. Una gent que s’esforça perquè el de Rubí sigui un dels millors mercats de Catalunya.

El Mercat, amb 43 parades: 8 carnisseries, 3 peixateries, 6 d’aviram, 4 fruiteries, 1 forn de pa, 1 de llegums i menjar per a emportar-se, 1 herboristeria, 2 pesca salada, 9 xarcuteries, 3 parades d’alimentació, 3 bars, 1 basar i una boutique; és el centre de comerç alimentari de la ciutat.

La compra a plaça és avalada per segles de tradició: dona garantia de producte fresc i variat i els preus s’adapten a totes les butxaques. Els beneficis del producte fresc i de la compra a la menuda i evitar així el malbaratament d’aliments, ja que comprem només allò que necessitem. Direm que aquestes són les bases d’una alimentació  saludable i sostenible.

Edifici del Mercat de Rubí. FOTO: Cedida
Redacció