Es celebra el 37è Concurs de Màscares d'edRa

Un total de 151 propostes han optat al premi, distribuïdes en diverses categories

El tret de sortida de la programació de Carnaval ha tingut lloc aquest dijous 8 de febrer amb el lliurament de premis del 37è Concurs de Màscares de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes d'edRa+e. Un total de 151 propostes han optat pel premi, distribuïdes en diverses categories d'edat: A (de 4 a 9 anys), B (de 10 a 15 anys), C (de 16 cap amunt) i la D (reservada per a màscares digitals).

A l'acte ha estat present l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez; el regidor d'Educació, Víctor García; i l'edil de Promoció i Dinamització Cultural, Moisés Rodríguez.

Itziar Cantora ha estat la guanyadora de la categoria B, i l'accèssit s'ha atorgat a Carlota Pérez. Cantora ha rebut 70€ en material artístic i Pérez amb 30€. A la C, la guanyadora ha sigut Montse Gallén, guardonada amb 100€ amb la mateixa finalitat que el premi del B i a més, la possibilitat d'assistir gratuïtament a un taller trimestral d'edRa. Carla Noguera s'ha emportat l'accèssit i un premi de 75€ per material d'art. D'altra banda, Ariadna Nuño ha quedat primera a la categoria de màscares digitals, amb la mateixa compensació que Carla Noguera.

A la franja d'edat entre 4 i 9 anys no s'han lliurat premis a les millors obres sinó que tots els infants han rebut un obsequi sorpresa. A l'hora de triar les guanyadores del concurs, el jurat ha tingut en compte l'originalitat, la creativitat i la dificultat tècnica.

Les màscares presentades al concurs quedaran exposades a l'Espai Expositiu Pepa de Haro de l'Escola d'Art i Disseny edRa fins al 21 de febrer.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.