Es desconvoca la vaga d'escombraries programada per Festa Major

Els treballadors de RubíNET han arribat a un acord amb FCC per la pujada dels sous en 2025

Aquest dimecres els treballadors de RubíNET i Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), l'empresa que gestiona la concessió municipal de recollida de residus i neteja viària, han arribat a una entesa i han desconvocat la vaga que havien programat per al 30 de juny i l'1 de juliol, en plena Festa Major.

Finalment, segons explica Juan Manuel Alonso, el president del comitè d'empresa, han arribat a un acord on s'estableix una pujada del 3,25% del sou del 2025. Un 0,25% més del que proposava l'empresa inicialment. A més, s'han afegit alguns complements salarials i dos dies de vacances.

Així doncs, aquest dimecres al matí ja han firmat el preacord del conveni col·lectiu que incorpora un increment salarial del 3% per a 2023 i 2024, i un 3,75% per a 2025. Segons explica Alonso, només falta la redacció del conveni oficial i la seva signatura, que es farà en les pròximes setmanes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.