Es lliuren els premis del 36è Concurs de màscares de Carnaval

El certamen, organitzat per l'escola d’Art i Disseny edRa, ha rebut un total de 170 propostes

Els actes del Carnaval 2023 s'han obert aquest dijous amb el lliurament dels premis del 36è Concurs de màscares de Carnaval, organitzat per l'Associació d'Alumnes i Exalumnes d'edRa +e. El lliurament dels premis ha anat a càrrec del regidor d'Infància i Educació, Víctor García Correas.

El certamen ha rebut un total de 170 propostes, presentades en tres categories d'edat: de 4 a 9 anys (categoria A), de 10 a 15 anys (categoria B) i de 16 en endavant (categoria C).

A la categoria B, el primer premi ha estat per Itziar Cantora, autora de l'obra Seiryü, i l'accèssit s'ha atorgat a Lara Hernández per la màscara Butterfly.

Les guardonades a la categoria C han estat Rocío Ortiz, primer premi amb Baby Disco, i Elisenda Solé, que ha guanyat l'accèssit amb la proposta Cuidabosc.

Com ja és habitual, a la categoria A no s'han lliurat premis a les millors obres sinó que tots els infants han rebut un obsequi sorpresa. A la categoria B, la guanyadora ha rebut 70 € en material artístic, mentre que l'accèssit ha estat recompensat amb material per valor de 30 €. En el cas de la categoria C, l'autora de la màscara guanyadora ha rebut material artístic valorat en 100 € i la possibilitat d'assistir gratuïtament a un taller trimestral d'edRa. L'accèssit en aquesta categoria es premiava amb material artístic per valor de 75 €.

Les màscares presentades al concurs quedaran exposades a l'Espai Expositiu Pepa de Haro de l'Escola d'Art i Disseny edRa fins al 3 de març.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.