L'escola edRa rep el reconeixement obtingut per Rubí a la Copa Espanya Creativa

L'escola va estudiar i codificar els colors que defineixen la ciutat per conceptualitzar el projecte COLOR

L'alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, ha lliurat aquest dimecres al director de l'Escola d'Art i Disseny edRa, Candi Casadevall Carreras, el diploma que acredita Rubí com a guanyadora d'un accèssit a la Copa Espanya Creativa. El passat novembre, el certamen organitzat per l'Asociación España Creativa en Red, també va distingir el projecte municipal COLOR.

El paper d'edRa ha estat clau en el procés de conceptualització d'aquest projecte. Els i les professionals de l'escola van estudiar i codificar els colors que defineixen la ciutat, una paleta cromàtica inspirada en el color vermellós de l'argila que transporta la riera i que és origen del nom Rivo Rubeo. El vermell Rubí va ser la tonalitat de partida i es va combinar amb altres sis colors: el color teula i el caramel com a tonalitats veïnes; el safrà i el crema, que es poden trobar a moltes façanes de la ciutat; i el verd clar i el blau turquesa, que són el contrapunt a la resta i, per tant, els ressalten.

L'Escola d'Art i Disseny va presentar aquests set colors emmarcats en un hexàgon que reprodueix de manera simplificada la geometria d'un robí en vista zenital i que, alhora, recorda un rusc, imatge d'una societat cohesionada que treballa unida pel futur, un espai de trobada i de convivència en continu moviment.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.