L'escola Maristes Rubí organitza un bingo musical per recaptar diners per a la Marató de TV3

L’acte, obert a tota la ciutadania, se celebrarà el divendres 2 de desembre, de les 17:30 h a les 20 h, al pavelló del centre

L’escola Maristes Rubí organitza novament un bingo musical amb l'objectiu de recaptar fons econòmics per a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la investigació científica de les malalties cardiovasculars.

L’acte, obert a tota la ciutadania, se celebrarà el divendres 2 de desembre, de les 17:30 h a les 20 h, al pavelló del centre, al carrer de Magallanes 65. Tothom que vulgui participar rebrà, a canvi d’un euro de donatiu, un cartó amb imatges de caràtules de cançons. Aquestes aniran sonant i qui les tingui en la butlleta, les haurà d’anar ratllant fins a cantar el bingo!

A banda de participar en la campanya de la Marató, el bingo musical permet que professors, alumnes, pares i mares, i ciutadania, en general,
comparteixin unes hores fora de l’entorn de l’aula.

A més, aquest any s’afegeix una novetat: tothom que porti la invitació del bingo musical, rebrà un cartró de franc amb la compra d’una butlleta.

Des de l'escola recorden que tots els premis del bingo han estat cedits pels petits comerços de Rubí, "que col·laboren desinteressadament amb l’acte i contribueixen, decisivament, en la celebració de l’acte solidari".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.