L'Escola Pere Burés ofereix un curs de teatre musical

El taller l'impartiran els actors Oriol Burés i Sylvia Parejo i està dirigit a persones majors de 15 anys

Els actors Oriol Burés i Sylvia Parejo ofereixen un taller de repertori de teatre musical a l’Escola municipal de Música Pere Burés dirigit a persones de més de 15 anys.

Els dos artistes han compartit escenari en musicals com ara El Rei Lleó, Els Miserables, La Jaula de las Locas o La família Adams. Actualment, el rubinenc i la finalista del concurs Operación Triumfo de 2011 treballen junts al musical Cantando bajo la lluvia que es pot veure al teatre Tivoli. Les classes també comptaran amb l’acompanyament al piano del director de l’Escola Municipal de Música, Eduard Sáez.

El curs té una durada de 12 sessions, que tindran lloc un cop a la setmana, els dimarts de 19.30 a 21 h, entre el 18 de gener i el 5 d’abril, a les instal·lacions de l’escola de música a L’Escardívol.

El preu mensual és de 25 euros. Les places són limitades i s'assignaran per ordre de sol·licitud. La inscripció es pot tramitar en línia a través del web municipal. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.