L'Escola de Sardanes Flor de Neu actua a Vic

L'actuació es va haver de celebrar al Recinte Firal del Sucre a causa de la pluja

Les dues colles de l'Escola de Sardanes Flor de Neu, Galzeran i Brots de Galzeran, van actuar dissabte al 98è Concurs de Colles Sardanistes de Vic organitzat pel Grup Sardanista Riallera en el marc de les Festes de Sant Miquel dels Sants, Festa Major de la capital d'Osona.

La colla brots de galzeran al Campionat de Vic. FOTO: Cedida

La colla brots de galzeran al Campionat de Vic. FOTO: Cedida

El certamen va comptar amb 22 colles, de les quals nou competien en el Campionat de Catalunya en les categories gran i infantil mentre que les tretze restants, incloses les dues rubinenques, ho feien dins del campionat territorial de les comarques barcelonines.

La competició es va haver de traslladar de la plaça Major de Vic al Recinte Firal del Sucre a causa de la pluja. La colla Brots de Galzeran era l'única que participava com a juvenil mentre que la colla Galzeran va quedar en segon lloc. La colla Galzeran també va encertar el tiratge i el repartiment de la sardana revessa, que va interpretar la Cobla Reus Jove.

Colla Galzeran al campionat de Vic. FOTO: Cedida

Colla Galzeran al campionat de Vic. FOTO: Cedida

La pròxima cita de les dues colles sardanistes serà el 20 de juliol a Céret, la població francesa capital del Vallespir, que celebrarà el 65è Concurs de Colles Sardanistes amb la nova modalitat de Copa Catalunya.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.