L'escola Schola guanya la primera edició de la Cursa Electrònica contra els residus a Rubí

La iniciativa ha comptat amb la participació de 8 escoles rubinenques les quals s'han sumat al repte de recollir el màxim nombre de dispositius electrònics vells o trencats

L'escola Schola guanya la primera edició de la Cursa Electrònica contra els residus a Rubí. La iniciativa ha comptat amb la participació de 8 escoles rubinenques, les quals s'han sumat al repte de recollir el màxim nombre de dispositius electrònics vells, trencats i en mal estat del seu entorn al llarg de 4 setmanes.

Durant aquest període de temps, els més petits de la ciutat han arribat a reciclar 11.188 articles elèctrics i electrònics. La Schola ha aconseguit ser l'escola que més aparells ha reciclat, acumulant 2595 punts. Gràcies a això, han guanyat el premi de poder visitar el parc d'aventures Bosc Vertical de Mataró. Els centres educatius que també han participat en aquesta gran tasca han sigut: l'Escola Montserrat, Escola del Bosc, CEIP Ramon Llull, Escola Torre de la Llebre, el Regina Carmeli, Col·legi Maristes de Rubí i l'Institut Escola Teresa Altet.

Aquesta iniciativa és la primera vegada que es fa al nostre municipi, i es basa en un sistema de puntuació que promou la recollida selectiva dels residus electrònics i elèctrics, com també la realització d'altres activitats. Les tasques han estat enfocades a la prevenció de residus, la creació de campanyes divulgatives per part de l'alumnat, tallers de reparació i mercats d'intercanvi.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.