Les escoles bressol municipals de Rubí no obriran mentre "no es garanteixi la seguretat sanitària"

Demanen "un canvi de criteri" a Educació i defensen que han pres la decisió "pensant en el benestar de les famílies"

Les escoles bressol municipals de Rubí no reobriran portes el pròxim dilluns, 8 de juny, quan es està previst que l'Àrea Metropolitana passi a la fase 2 de la desescalada. Veuen molt difícil poder garantir les condicions que ha fet públiques Educació i per tant assegurar "la seguretat sanitària dels infants, les famílies i els docents". 

Més info: La preinscripció per a les escoles bressol municipals es realitzarà entre el 2 i el 9 de juny

A banda, adverteixen que "no hi ha manera de continuar amb el model educatiu establert i els criteris pedagògics que el fonamenten". També alerten que l'horari en què aquests equipaments reprendrien l'activitat, de nou del matí a una del migdia i sense menjador, "fa complicada la conciliació familiar". Defensen que han pres la decisió "pensant en el benestar de les famílies".

 

L'Ajuntament de Rubí anuncia que no obriran les escoles bressol municipals 

Igual que els municipis de Cerdanyola i Mollet, l'Ajuntament de Rubí ha anunciat que les tres escoles bressol municipals que hi ha a la població tampoc reprendran l'activitat dilluns de la setmana que ve. També veu impossible complir amb els requisits de la Generalitat i mantenir el projecte actual. Així mateix, remarca que l'horari d'obertura plantejat, de nou a una del migdia i sense servei de menjador, és "poc útil" per a les famílies.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.