S'esgoten en un dia les inscripcions a la Caminada Nocturna 2022

1.200 persones ja s'han apuntat per participar en una excursió de nit que recorrerà l'entorn de Can Serrafossà

Un sol dia han durat les 1.200 inscripcions per participar en la Caminada Nocturna 2022, que després de dos anys de pandèmia, se celebrarà amb tota normalitat i recorrerà l'entorn natural de Can Serrafossà en dos itineraris, un de més llarg, d'11 km, i un altre més curt, de 7 km. La jornada, que tindrà lloc el dissabte 8 d'octubre, també inclourà botifarrada, animació musical i tindrà un propòsit lúdic però també reivindicatiu. 

Les persones interessades tenien més d'una setmana per apuntar-se a l'excursió a través del web del Centre Excursionista de Rubí (CER), tot i que l'organització ja havia avisat que les entrades solen esgotar-se en poc temps. Ara, els 1.200 participants que han aconseguit inscriure's poden recollir els dorsals del 3 al 5 d'octubre al CRAC (carrer de Sant Joan 1). 

El dia de la caminada es podrà fer el registre de sortida a l'escola Rivo Rubeo a partir de les 19:30 h. De fet, els organitzadors, CER i Rubí d'Arrel, recomanen que si es vol fer el recorregut llarg, la sortida sigui abans de les 20 h. Els excursionistes aniran des del centre escolar cap a la zona de Sant Genís, el torrent Fondo i Can Pi de la Serra. En aquest punt l'itinerari es bifurcarà, el recorregut curt anirà cap a la masia de Can Serrafossà i tornarà pel castell de Sant Genís. El llarg anirà fins a la serra de l'Oleguera i les restes de Can Riquer, fins a Castellbisbal i, des d'aquí, es tornarà novament fins a Sant Genís. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.