L'Espai sociocultural l'Aurora reprèn les activitats lúdiques que es realitzaven a la CGT

Les activitats d'aquesta nova etapa es reprenen amb concerts de diversos grups coincidint amb la Festa Major de Rubí

L'Espai sociocultural l'Aurora, entitat que gestiona les activitats lúdiques, musicals i artístiques que es realitzant a la CGT, reprèn les activitats després d'un parèntesi de gairebé tres anys, a causa de la pandèmia i de les obres de reformes i millores de l'edifici històric on el sindicat té la seu a Rubí.

Les activitats d'aquesta nova etapa es reprenen amb concerts de diversos grups locals els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol, coincidint i formant part dels esdeveniments programats per a la Festa Major de Rubí. El dijous 29 tindrà lloc una jam session a les 19h; el divendres 30 actuarà "Oh! Revival" a les 20h i "Clippers" a les 22h; i el dissabte 1 de juliol actuarà "Atalaya" a les 20h i "La Penúltima" a les 22h.

A partir del setembre, l'entitat té previst fer quatre concerts i quatre jam sessions mensuals. Els concerts es faran dissabtes o diumenges i les jam sessions els dijous de cada setmana.

L'Espai l'Aurora té previst mantenir les col·laboracions amb altres entitats musicals de Rubí que, prèviament a les obres i la pandèmia, feien servir la sala com a espai habitual per a concerts i jam sessions, també està oberta a propostes d'altres entitats i grups musicals que necessitin disposar d'un espai on fer els seus concerts.

L'Espai l'Aurora anima els ciutadans de Rubí a formar part de l'entitat fent-se socis per ajudar a mantenir un espai estable on, grups i solistes de qualsevol estil musical, puguin actuar i exercir la seva professió o afició.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.