L'especial de Nadal del TOT Rubí ja està al carrer!

Aconsegueix el teu exemplar als carrers i comerços de Rubí!

El TOT Rubí especial Nadal 2023-24 torna a publicar-se en paper i ja es pot trobar al carrer, alguns edificis municipals i comerços de la ciutat.

 

Calendari de 2023 

A més, i com a novetat, inclou el calendari de 2023, patrocinat per la Clínica Oftalmològica Làser Visió i el sorteig d'una joguina per als més petits gentilesa dels establiments Vilalta.

Programació de Nadal

La nova revista és un especial de la programació de Nadal, amb totes les activitats, tallers, concerts, exposicions i espectacles infantils que es faran a la ciutat durant les festes. 

També fa un recull de les atraccions més destacades, com el Trenet del Comerç, l'espectacle dels Melquíades, o l'itinerari de la cavalcada dels Reis d'Orient, que tornarà als carrers de Rubí en la nit més màgica de l'any.

Els desitjos dels infants de la ciutat, imatges antigues Rubí, una manualitat per fer en familia o una recepta de pollastre amb pinyons són altres dels destacats d'aquesta edició especial, així com els serveis i felicitacions dels nostres anunciants.  

 Cal recordar que el TOT Rubí digital, seguirà en detall i informarà puntualment de qualsevol canvi o actualització de la programació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.