Establiments de Rubí fan passaports covid plastificats i a mida carnet

Mostrar el passaport covid abans d'accedir a restaurants, gimnasos i geriàtrics és una mesura que ha entrat en vigor aquest divendres

La nova mesura que ha entrat en vigor aquest divendres i obliga a mostrar el passaport covid per poder accedir a restaurants, gimnasos a Catalunya ha provocat un augment de persones que demanen tenir-lo en format carnet i plastificat per mostrar-lo més fàcilment, sense necessitat d’haver de portar a sobre una impressió o obrir l’aplicació al telèfon mòbil cada vegada que ens ho demanin.

Des de la copisteria Copymat de Rubí expliquen que des d’abans de l’estiu es dediquen a plastificar passaports covid amb el codi QR per tres euros. “Moltes persones ens diuen que s’ho han imprès però s’ha fet malbé al ficar-ho a la bossa, o s’ho han deixat a casa”, explica l’Esther, vicepresidenta de l’Associació Autònoms Fem Pinya.

Més info: Passaport covid: tot el que cal saber

Amb aquest format carnet, assegura que és més còmode i pràctic portar-ho dins la cartera i fer fàcilment la comprovació del codi QR. “N’hem fet moltíssims. A gairebé tot el barri”.

Altres establiments de Rubí, com la papereria Launnamar o botigues amb servei d’impressió, també ofereixen aquest servei, i en diferents mides, d’ençà que es va posar en marxa el passaport covid.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.