contingut promocionat
Policlinic Rubí L

 

Estrena el nou any amb I-Shape la tecnologia més puntera per reafirmar i remodelar

I-Shape és una tecnologia que combina ones electromagnètiques i neuromusculars, i és única i innovadora al nostre país, capaç de substituir hores de gimnàs

Estrenar any és fixar-se nous propòsits per aconseguir els objectius de l'any i conquerir nous èxit i reptes i superar-nos. Entre els propòsits més desitjats i importants se situa la salut, i d'això en saben molt els metges i professionals que treballen a Policlínic Rubí. Per això, Policlínic Rubí comença amb moltes novetats, entre elles una de refermant i de remodeladora a través d'una innovadora i avançada aparatologia corporal. I-Shape, és la nova musculació estètica que permet gaudir d'un cos definit i musculat sense passar pel gimnàs i ja està disponible en la Unitat d'estètica avançada de Policlínic Rubí.

 

Policlinic rubí R

 

Aquest tractament no invasiu és capaç de generar múscul i cremar greix simultàniament en abdomen i glutis, reafirmar-los i aconseguir un abdomen musculat i uns glutis push-up.

Cada sessió d'uns 30 minuts equival a 20.000 abdominals/esquats i amb elles aconseguiràs tonificar, reafirmar i eliminar el greix. Les sessions es realitzen a la Unitat d’estètica avançada, en una cabina estètica, higiènica i discreta, de forma còmoda i sense esforç.

Aquesta tecnologia combina ones electromagnètiques i neuromusculars, i és única i innovadora al nostre país, capaç de substituir hores de gimnàs. Ara pots conèixer I-Shape en una visita informativa gratuïta, sol·licita-la en el 93 697 80 40  o escrivint a info@grup-policlinic.com.

 

 

Policlínic Rubí 

Adreça: Carrer de Pere Esmendia, 25, al costat dels jutjats

Telèfon: 93 697 80 40  

grup-policlinic.com

 

Més informació