Estudiants francesos de jardineria i paisatgisme fan les pràctiques professionals a Rubí

Els joves estan realitzant diferents tasques per arranjar la placeta del carrer d’Antoni Sedó amb plantes de la Font del Ferro

L'Ajuntament de Rubí informa que una dotzena d’alumnes de jardineria i paisatgisme de batxillerat professional de l’escola francesa CFA du Gard de Nîmes–Rodilhan han iniciat les pràctiques professionals a Rubí. Concretament, els joves estan realitzant diferents tasques per arranjar la placeta del carrer d’Antoni Sedó.

Cada any, el consistori ofereix la possibilitat de realitzar aquestes pràctiques al centre francès en el marc de la iniciativa Leonardo da Vinci de la Unió Europea. A causa de la pandèmia, aquesta col·laboració no ha estat possible els anys 2020 i 2021.

L’alumnat francès, sota la supervisió del professorat i dels serveis tècnics de l’Ajuntament, s’encarrega d’arranjar la placeta del carrer d’Antoni Sedó. La millora de l’espai consisteix a reforçar les escales i a realitzar l’enjardinament i la instal·lació del sistema de reg. A més, es farà una nova plantació amb espècies de baix requeriment hídric, que l’Ajuntament ha comprat a la Font del Ferro.

Per realitzar aquest projecte, l’escola CFA du Gard aporta la mà d’obra, mentre que el servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Rubí s’encarrega de proveir-los del material necessari per a poder realitzar els treballs.

En anys anteriors, alumnes d’aquesta mateixa escola van arranjar un solar ubicat entre els carrers d’Antoni Sedó i del Doctor Ferran, la plaça de Pep Rovira, un altre parterre situat a prop de l’Escola del Bosc i els espais verds que hi ha al carrer del Doctor Ferran.

El regidor del servei de Manteniment Urbà, Juan López, i la regidora de Joventut, Annabel Cuesta, els hi hamn agraït la feina feta als estudiants francesos.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.