Èxit de la presentació del conte infantil 'Les aventures d’en Bòjum – Soc en Bòjum'

Les seves autores són la Núria Júlia i l'Elena Boixader, i han comptat amb la col·laboració de la B. Braun

La sala de les Tines del Celler Cooperatiu de Rubí ha acollit aquest dissabte 20 d'abril a les 12h la presentació del conte infantil 'Les aventures d'en Bòjum – Soc en Bòjum'. L'acte ha començat una hora i mitja abans a la plaça Catalunya, amb una cercavila que ha recorregut els carrers del centre de la ciutat, al ritme de la batucada i la participació de diverses entitats, com la Colla de Geganters. L'acte ha estat organitzat per l'Associació d'animació Les Anades d'Olla de Rubí.

Les autores del llibre són la Núria Júlia (text), i l'Elena Boixader (il·lustracions), i hancomptat amb la col·laboració de l'empresa rubinenca, B. Braun. S'han encarregat d'ajudar en tot el que els hi ha demanat, com la impressió de tots els llibres. La seva cap de comunicació, la Florence Rouméas, ens ha explicat la il·lusió de la B. Braun de promoure la cultura local i donar suport a la ciutadania que té aquest tipus d'iniciatives.

D'esquerra a dreta: Jaume Comas

D'esquerra a dreta: Jaume Comas, de l'Associació d'animació Anades d'Olla, Núria Júlia (autora del text), Elena Boixader (autora de les il·lustracions) i Florence Rouméas, de B. Braun. Foto: Pablo Sánchez-Montañés


Aquest projecte va sorgir fa un any i mig i, durant aquests mesos, han treballat molt per portar endavant 'Les aventures del Bòjum - Soc en Bòjum'. El que han dit els membres de l'associació, és que "no volíem que només fos un passatemps d'un moment, si no que fos una manera d'estimular la imaginació dia a dia. Volíem transmetre els valors als més joves i acostar la cultura popular a la ciutadania de Rubí".


L'acte ha sigut un èxit rotund. Centenars de persones s'han apropat per a conèixer més sobre aquest llibre, i escoltar les paraules de les seves autores, col·laboradors i membres de l'Associació Les Anades d'Olla de Rubí. Entre el públic, n'hi havia diversos regidors i regidores de l'equip de govern i de la resta de formacions polítiques. L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, també ha assistit a la presentació i ha donat unes paraules per a posar en valor la gran tasca de les persones que han format part en la creació d'aquest conte infantil.

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, a la presentació del conte. Foto: Pablo Sánchez-Montañés

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, a la presentació del conte. Foto: Pablo Sánchez-Montañés


Els membres de l'Associació d'animació Les Anades d'Olla de Rubí ha anunciat que esperen aquest conte sigui el primer d'una gran col·lecció de llibres sobre les aventures del Bòjum.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.