Ferrocarrils funcionarà fins a les dues de la matinada la nit de Sant Joan

La xarxa de metro i TRAM oferiran servei ininterromput i Rodalies reforçarà les línies on es preveu un augment de la demanda

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i TRAM oferiran servei ininterromput la nit de Sant Joan. Per la seva banda, Ferrocarrils de la Generalitat operarà fins a les dues de la matinada, mentre que Rodalies reforçarà amb més de 10.500 places addicionals les línies on es preveu un augment de la demanda, com són les que enllacen Barcelona amb les poblacions costaneres del Garraf i el Maresme.

El Nitbus de l'AMB, que opera de les onze de la nit i les cinc de la matinada els 365 dies de l'any, oferirà el servei habitual amb reforços puntuals en línies concretes, segons han detallat.

Els busos nocturns de la Generalitat, per la seva banda, mantindran l'oferta al 100%, i pel que fa als autobusos urbans, mantindran l'oferta habitual de dia feiner pel 23 i de dia festiu pel dia 24.

Paral·lelament, els operadors han afirmat que preveuen un reforç de personal en trens i estacions per atendre l'afluència de persones que es desplaçaran en transport públic per celebrar la revetlla, especialment a les zones de platja i al centre de la ciutat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.