Ferrocarrils inicia la rehabilitació del pas elevat sobre la riera de Rubí

Les obres duraran set mesos i puntualment s'haurà de tallar el pas als vianants

Ferrocarrils de la Generalitat informa que ha iniciat les obres de rehabilitació i millora del pont sobre la riera de Rubí. Les obres, amb un import de 735.000 euros i un durada de 7 mesos, consistiran en el reforç del fonament de la pila central, la reparació de les estructures de formigó i l’arranjament del pas de vianants. 

El pont que es repara és un pas elevat sobre la riera de Rubí i la carretera C-1413a per on hi ha un tram de doble via i un pas de vianants. El pas de la doble via té 9 metres d’ample i està recolzat amb set bigues de formigó en doble T. 

Es canviarà tot l'enllumenat

Aquesta passarel·la, utilitzada sobretot per veïns que creuen la riera des del carrer Font de la Via i els seus voltants, ha estat sovint motiu de queixa per la sensació d'inseguretat que genera, sobretot a la nit. Ara Ferrocarrils anuncia que canviarà tot l’enllumenat i també substituirà la barana existent per una de nova d’acer galvanitzat. 

Pel que fa al pas de vianants, l’actuació consistirà en millorar el drenatge per evitar l’acumulació d’aigua en dies de pluja i així com l’ample lliure de pas per als vianants. 

Tot i que la major part dels treballs s’executaran des de la llera de la riera, per a la repavimentació del pas de vianants caldrà tallar puntualment el pas de persones. Aquesta afectació es coordinarà amb l’Ajuntament de Rubí i es comunicarà en el seu moment, oferint un itinerari alternatiu. El servei de trens no es veurà afectat durant l’execució dels treballs.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.