Ferrocarrils reforçarà el seu servei per la Diada Nacional de Catalunya

FGC fa una crida per a fer ús del transport públic i evitar els desplaçaments amb vehicle privat

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el seu servei durant la Diada Nacional de Catalunya de l'11 de setembre, augmentant el nombre de trens. Té com a objectiu que la ciutadania es pugui desplaçar a participar en els actes commemoratius.

Entre les 10 i 15h, es doblaran els trens que passen per l'estació de Rubí Centre, a la línia entre Plaça Catalunya i Terrassa Nacions Unides, passant de 3 a 6 trens per hora i sentit. De les 15 a les 21h, les línies passaran a tenir de 3 a 10 trens, per hora i sentit. Durant aquests tràmits horaris amb més afluència, el servei passa de 6 trens a 16 en total.

La circulació entre Plaça Catalunya i Sabadell, tindrà les mateixes modificacions que la connexió de Barcelona amb Terrassa.

A la línia Llobregat-Anoia, la circulació serà el mateix que la d'un dia feiner. L'increment de trens respecte a un festiu habitual serà de 176, passant de 231 a 407.

Des de FGC, fan una crida per a fer ús del transport públic i evitar els desplaçaments amb vehicle privat. Afirmen que és una manera de lluitar contra el canvi climàtic i a la de millorarla qualitat de l'aire.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.