Festa gratuïta a la plaça del Doctor Guardiet per celebrar el Cap d'Any

La celebració estarà amenitzada pel DJ Setaquehabla i es podran gravar vídeos de 360 graus en un fotomaton

Els rubinencs podran celebrar l'entrada al 2023 en una festa d’accés lliure i gratuït a la plaça del Dr. Guardiet. Organitzada per l'Ajuntament de Rubí, la celebració tindrà lloc la matinada del 31 de desembre a l’1 de gener, de 0.30 a 3.00 h, i la música anirà a càrrec del DJ Setaquehabla.

Aquest DJ combina les seves sessions de residència a clubs i sales de referència a nivell nacional, com ara El Dirty de Razzmatazz i Salamandra, amb altres produccions de caire independent i actuacions a diversos festivals. El seu repertori inclou des de músiques urbanes de tot el món com el rap, el reggaeton o el dancehall, sons tradicionals com ara la cúmbia, la rumba o el reggae, clàssics del rock i el RnB, i també l’electrònica més elegant.

A banda de la música de DJ Setaquehabla, la festa de Cap d’Any també tindrà com a al·licient per als assistents la possibilitat d’enregistrar vídeos de 360 graus en un fotomaton, que després podran descarregar i compartir fàcilment als seus mòbils personals.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.