El festival Teatre sense Teatre celebrarà la seva setena edició amb una dotzena d'espectacles

Els espectacles es representaran en espais poc habituals amb l'objectiu de donar visibilitat i atraure nous públics

La setena edició del festival Teatre sense Teatre tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de juny i comptarà amb una programació de dotze espectacles. Amb l'objectiu de donar visibilitat a la cultura i atraure nous públics, els escenaris del festival no seran els llocs on habitualment es fan representacions artístiques. Aquests seran: la plaça del Doctor Guardiet, El Celler, la plaça de Salvador Allende, el pati de l'Escola Pau Casals, el Teatre Municipal La Sala i l'illa de vianants.

En aquesta edició del festival, organitzat per l'Ajuntament amb el suport de la companyia La Tal, els espectacles tornaran a ser d'accés lliure i gratuït, a excepció de tres representacions que es faran en espais d'aforament limitat i per a les quals caldrà reservar entrada.

Programació

 

Divendres 2 de juny

El Teatre sense Teatre arrencarà el divendres 2 de juny amb l'habitual proposta itinerant Les pompiers de la companyia La Tal, que recorrerà l'illa de vianants cada dia a partir de les 17.30 h.

Aquella mateixa nit, a les 22 h, la plaça del Doctor Guardiet acollirà El Jorobado de París, una adaptació del clàssic de Víctor Hugo a càrrec de la companyia rubinenca Vuit Temps.

Dissabte 3 de juny

Dissabte el Teatre Municipal La Sala presentarà El testament. L'obra, de la companyia Zum-Zum Teatre, està interpretada per Ramon Molins i acumula diversos premis. Es podrà veure a partir de les 17.30 h i caldrà adquirir entrada.

El mateix dia en un horari encara pendent de confirmar, la plaça del Celler Cooperatiu serà l'escenari de les dues funcions de Que du bonheur (?), un espectacle de dansa sobre què significa ser dona creat per Tomeu Vergés i interpretat per Sandrine Maisonneuve.

També aquella tarda, a partir de les 18.30 h, tindrà lloc un dels moments més singulars del festival d'enguany: l'Esbart Dansaire de Rubí oferirà l'espectacle itinerant Tot buscant l'escenari coincidint amb la celebració del centenari de l'entitat. La proposta tindrà com a punt de partida el carrer de Rafael Casanova, a l'alçada del Casino.

L'espectacle Humanus Cómicus es podrà veure a les 19.15 h a la plaça del Celler Cooperatiu. L'autor, director i intèrpret Sebastián Cruz de la companyia Mundo Costrini portarà a Rubí una proposta que, des del 2008, s'ha representat ja a més de trenta països.

La programació d'aquell dia seguirà a les 20.15 h a la plaça del Salvador Allende amb Maña, de la companyia Manolo Alcántara, un espectacle-instal·lació en què els dos intèrprets s'encarregaran de construir un arc gegant amb caixes. 

El pati de l'Escola Pau Casals acollirà dues funcions de Zloty, el dissabte 3 de juny a les 22 h i el diumenge 4 de juny a les 21.15 h, tot de la mà de la companyia Pau Palaus. Una proposta circense que barreja les arts del pallasso, el teatre de gest i la música en viu. Per assistir a Zloty, caldrà reservar entrada prèviament.

La jornada de dissabte finalitzarà amb Aquil·les, de la companyia La Fam Teatre; un espectacle itinerant protagonitzat per un gegant articulat de 5,50 m d'alçada que irromprà a la ciutat a les 21.15 h i recorrerà la plaça de Pearson, l'avinguda de Barcelona, el passeig de Francesc Macià i la plaça del Doctor Guardiet.

Diumenge 4 de juny

El diumenge el festival es reprendrà amb dos passis de Ma solitud al Teatre Municipal La Sala. Un espectacle de Guillem Albà que fa ús de les titelles de petit format i la comicitat. Les funcions tindran lloc a les 17.30 i a les 19 h i, per gaudir-ne, caldrà adquirir entrada.

Aquell dia a les 19.15 h, la plaça del Celler Cooperatiu es convertirà en l'escenari de Potser no hi ha final, un espectacle d'acrobàcies a ritme de rock a càrrec de la companyia Circ Pistolet i on participaciparà el músic rubinenc Sergi Estella.

La companyia Maduixa és la responsable de Migrare, el títol que tancarà el festival el mateix diumenge a les 20.15 h a la plaça del Doctor Guardiet. Les intèrprets faran servir les xanques per articular un diàleg entre la dansa, el gest i l'equilibri i, d'aquesta manera, parlar de les dones que migren.

Adquisició d’entrades

El testamentZloty i Ma solitud són els únics espectacles per als quals caldrà adquirir entrada atès l’aforament limitat. Les localitats es podran aconseguir prèviament en línia o bé a la taquilla del Teatre Municipal La Sala els dimecres, dijous i divendres de 17 a 20 h i, els dissabtes, de 10 a 13 h. En cas que no s’hagin exhaurit, també es podran adquirir als mateixos espais de l’actuació 30 minuts abans de la funció.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.