Finalitza el projecte de transformació del Torrent de les Abelles

La renovació de l'espai compta amb zona de pícnic i un nou equip de cal·listènia

Aquest dissabte ha tingut lloc la inauguració de l'espai verd del Torrent de les Abelles, situat al passeig de la riera, passat el pont de l'avinguda de Cova Solera. A l'acte han estat presents l'alcaldessa, Ana María Martínez Martínez, el regidor d'Educació, Víctor García Correas i la regidora de Participació Ciutadana, Elena Montesinos Pujante.

La renovació del parc ha comptat amb una zona de pícnic i la creació de camins segurs i de fàcil accés per passejar, així com amb la plantació de diversos arbres i arbustos per mantenir aquest espai verd. També s'ha disposat d'un equip nou de cal·listènia per gaudir de la pràctica esportiva a l'aire lliure.

Passeig de la riera a la zona del Torrent de les Abelles. FOTO: Estela Luengo

Passeig de la riera a la zona del Torrent de les Abelles. FOTO: Estela Luengo

Durant el matí un grup d'infants i adolescents del Consell de la Infància i l'Adolescència de Rubí han estat elaborant un pictograma de la ciutat al terra que indica l'accés al nou espai verd. Una activitat que s'ha dut a terme en una jornada participativa amb grans i petits per tal de "continuar amb la creació de marca del nostre municipi" segons ha declarat l'alcaldessa.

Grup d'infants i joves que han pintat el pictograma que dona pas a la zona del parc. FOTO: Estela Luengo

Grup d'infants i joves que han pintat el pictograma que dona pas a la zona del parc. FOTO: Estela Luengo

La transformació i cost del torrent de les Abelles i el seu entorn, va ser assumida per les arques municipals dins del marc dels pressupostos participatius, a petició del Consell de la Infància i l'Adolescència de Rubí, després que Europa decidís no assumir el seu cost, integrat en el projecte de renaturalització de la riera, a través dels fons Next Generation.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.