Els Geganters de Ca n'Oriol, a les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona

Les colles geganteres es van concentrar a la plaça dels Àngels, davant del MACBA

La Colla Gegantera de Ca n'Oriol va participar el passat dissabte 10 de febrer a la Cercavila de Gegants d'Escoles que es va celebrar amb motiu de les Festes de Santa Eulàlia de Barcelona.

Com en altres edicions, la colla de Ca n'Oriol no es va voler perdre la celebració i va gaudir recorrent els carrers principals de Barcelona amb els seus gegantons, la Teresina i l'Oriol, els capgrossos Àvia Núria i Neus.

Les colles d'escoles i AMPA i colles geganteres de Barcelona es van concentrar a la plaça dels Àngels, davant del MACBA, per recórrer els carrers dels Àngels i Pintor Fortuny fins a arribar a la Rambla i continuar pel carrer Doctor Ferran fins a la cèntrica plaça de Sant Jaume, on van ser presentades totes les colles.

La pròxima cita de la colla serà per partida doble: dissabte 9 de març actuarà al Festival de l'AV Ca n'Oriol al Teatre "La Sala" de Rubí i diumenge 10 de març, a la Trobada Gegantera de La Llagosta.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.