Els geganters de Ca n'Oriol representen a l'Escola Teresa Altet en la Trobada de Gegants d'Escola

Enguany la Trobada ha estat organitzada per l'Escola Turó del Drac de Canet de Mar

Els geganters de Ca n'Oriol van participar diumenge 7 d'abril en la XXIV Trobada de Gegants d'Escola de Catalunya representant a l'Escola Teresa Altet. Enguany la Trobada ha estat organitzada per l'Escola Turó del Drac de Canet de Mar, al Maresme.

Els actes van iniciar al Parc de la Misericòrdia amb la plantada, les activitats infantils, una mostra de correfoc i l'esmorzar. En el mateix lloc més tard va començar una cercavila pels carrers del municipi fins a arribar a la plaça Universitat, on van realitzar-se els balls, l'entrega de recordatoris i el nomenament de l'Escola Torre Llauder de Mataró com a organitzadora de la pròxima edició l'any 2025.

A la Trobada van participar les figures d'escoles vingudes de Mataró, Les Franqueses del Vallès, Barberà del Vallès, Barcelona, El Masnou, Sant Feliu de Llobregat, Badalona, Rubí i Canet de Mar. En total va aplegar 41 escoles i 1.500 persones.

La següent sortida dels gegants serà dissabte 20 d'abril, a la Cercavila de la presentació del llibre del Bòjum, al centre de Rubí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.