contingut promocionat
Tot Gespa logo

 

 

Gespa artificial, una de les solucions al teu jardí davant la sequera

La falta de precipitacions i les altes temperatures ha creat una alerta extrema, obligant a adoptar diverses mesures d’estalvi d’aigua com la instal·lació de gespa artificial

Ens trobem en una època de sequera greu de llarga duració que està posant en alerta les maneres de consumir aigua. Ara que comença el bon temps, Tot Gespa ens ho posa fàcil, ajustant-se a les circumstàncies oferint un servei de màxima qualitat a preus molt competitius. I no només això, sinó que t’acompanya en aquesta transició a partir del millor assessorament més pròxim i honest.

  Demana informació, ara!

TOT Gespa et proporciona la gespa artificial per al teu jardí. FOTO: Cedida

TOT Gespa et proporciona la gespa artificial per al teu jardí. FOTO: Cedida

Gespa artificial, la solució per combatre la sequera

La falta de precipitacions i les altes temperatures són evidents. Aquesta situació ha creat una alerta extrema, obligant a adoptar diverses mesures d’estalvi d’aigua. Entre aquestes, trobem la prohibició de l’ús d’aigua potable per al reg de zones verdes, fet que ha creat un replantejament per a moltes persones sobre el manteniment dels seus jardins. La instal·lació de gespa artificial està passant de ser una opció a, gairebé, una obligació. I què millor que fer-ho amb aquesta empresa?

Tot Gespa és una companyia que instal·la gespa artificial a qualsevol indret: des d’un particular, passant per un parc o fins si tot un camp esportiu. Davant d’aquesta important dicotomia que ens planteja la sequera, aquesta companyia no vol que renunciïs al jardí, o espai exterior dels teus somnis, però sense invertir-hi ni una gota d’aigua. La gespa artificial és una solució ideal que fa molta patxoca amb un jardí amb plantes, o bé amb uns gronxadors. També és apte per fer barbacoes a l’exterior en èpoques d’estiu i piscina. A més, per totes aquelles persones que tenen fills, és molt més còmode i pràctic, ja que poden jugar sense embrutar la resta de la casa, ni ells mateixos.

Seguint la línia dels infants, Tot Gespa també instal·len cautxús per parcs i assessoren a nivell paisatgístic, quant a millores i harmonia de l’espai.

TOT Gespa, la gespa artificial per al teu parc. FOTO: Cedida

TOT Gespa, la gespa artificial per al teu parc. FOTO: Cedida

Múltiples beneficis de la gespa artificial

La instal·lació de gespa artificial, no només és una solució per estalviar aigua, sinó que és l’opció més còmoda i pràctica, ja que requereix un menor manteniment i una major durabilitat. A més a més, és una alternativa ideal per a aquelles zones on l’herba natural no pot créixer o ser mantinguda fàcilment. Entre altres preocupacions, trobem la creença generalitzada que no quedi tan estètica com la gespa natural. Tot Gespa no només t’assegura una gespa de qualitat amb un aspecte idèntic al de la gespa natural, sinó que es compromet al fet que el resultat sigui encara més bo adaptant-lo a l’estètica de la teva llar.

TOT Gespa ofereix la teva solució per al teu jardí amb piscina. FOTO: Cedida

TOT Gespa t'ofereix la teva solució per al teu jardí amb piscina. FOTO: Cedida

Tot Gespa, part de la solució

Els canvis no sempre són fàcils, per aquesta raó l’equip de Tot Gespa es compromet a acompanyar-te en aquest procés assessorant-te des de la seva àmplia experiència. No només ofereix la millor gespa del mercat, sinó que la posen al teu abast amb grans descomptes i preus especials, únics i insuperables, per a sumar-se a la causa i ser part de la solució a un món més sostenible.

  Demana informació, ara!

Amb aquesta empresa no només estaràs contribuint a una causa col·lectiva, que és l’estalvi de l’aigua, sinó que també podràs gaudir de la part estètica i harmoniosa de tenir un jardí amb gespa. Visita els instagrams @cespedland, @gespasantcugat, @totgespa i @caucholand.