El gimnàs Duet Sports oferirà activitats educatives gratuïtes als infants amb el carnet 360

El gimnàs s'incorpora a la proposta educativa del Carnet 360 i oferirà activitats esportives per a nens durant el mes de juny

El Carnet Rubí 360 és una proposta per acostar als nens i nenes les activitats educatives que es fan a la ciutat fora de l'horari escolar. Ara, el DUET Sports se suma al projecte i oferirà activitats educatives gratuïtes als infants de primària durant el mes de juny i el que queda de maig. Els nens podran participar-hi tot i no ser socis del centre amb el Carnet 360 i, un cop realitzada l'activitat, obtindran els adhesius de les competències d'esports i benestar i lleure i jocs. Si l'infant no disposa encara del Carnet 360, el podrà obtenir gratuïtament en el moment de fer l'activitat.

Més info: L’alumnat de primària tindrà el curs vinent el Carnet Rubí 360

Totes les propostes esportives i lúdiques que ofereix el centre dins d'aquesta proposta es faran en horari de tarda, tret de l'activitat del dissabte al matí:

Activitats Kids:

  • Dilluns 17.30 h Agility kids (4 a 6 anys)
  • Dimarts 17.30 h Circuit Junior (7 a 9 anys)
  • Dimarts 18.30 h Full Body (10 a 13 anys)

Espai Let's Play:

  • Divendres de 17.30 a 19.30 h
  • Dissabte de 09.30 a 12.30 h

 

Les inscripcions per poder assistir a aquestes activitats es gestionarà des de la recepció del centre, via presencial al C/Inventor Edison s/n; telefònica, al 93 517 09 07 o per correu electrònic a recepcion@25desetembre.duetsports.com

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.