El Govern preveu augmentar el nombre d'habitatges socials a Rubí

Rubí és un dels 163 municipis de Catalunya que entran dins del projecte del Departament de Territori

El Govern preveu augmentar el nombre d'habitatges socials a Rubí d'aquí a 20 anys. El Pla Territorial Sectorial de l'Habitatge (PTSH) ha ampliat el nombre de pisos destinats a la vivenda social fins al 10,3% del total del parc d'habitatges de Rubí, respecte al 7% previst en 2021. Aquest projecte està sobre la taula del Departament de Territori, i que si es fa tal com indica, la ciutat arribarà a tenir 2.000 pisos socials en 2044. 

Rubí és un dels 163 municipis que el Govern de Catalunya pretén enfortir respecte a habitatge ja que és una de les zones on el lloguer ha pujat molt considerablement en els últims anys. Actualment, a la ciutat hi ha 1.077 pisos protegits del total dels 28.000. Aquesta xifra es situa a prop del 4% de tot el conjunt. 

El Departament de Drets Socials és un altre actor d'aquest projecte. De tots els municipis que tindran aquests habitatges, un 80% del total de la població catalana, augmentaran més del doble els pisos destinats a projectes socials. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.