El grup fotogràfic El Gra destina 190 euros a l’entitat solidària ASAV

A través d’un concurs fotogràfic

El grup fotogràfic El Gra ha aconseguit recollir 190 euros que destinarà a l’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV) de Rubí, per atendre a les famílies en situació vulnerable de la ciutat.

Des d’El Gra van anunciar l’organització d’un nou concurs de fotografia i la donació d’1 euro per cada foto participant per col·laborar amb les famílies rubinenques més desfavorides a través de l’ASAV.

Hi havia dues categories, lliure i temàtica relacionada amb el coronavirus. Les tres imatges guanyadores en relació amb la Covid-19 han estat les de Joan Pous Burniol, Sebastià Niubó i Jordi Giménez Manent.

Guanyadores en la categoria Covid-19

Guanyadores COVID

 

Pel que fa a la temàtica lliure, les 10 fotos guanyadores han estat les de Roser Fonseca, Xavier Torres-Canal, Robert Lluís Serra, Josep Maria Sauri Abella, Esther López López, Ramon Visa Royes, Maria Torres Pla, Jordi Pol Culell, Teresa Sallés Diego i Montse Pallás Albertí.

Guanyadores en la temàtica lliure

Guanyadores LLIURE

El jurat ha estat format per Emilio Morenatti, Mingo Venero i Cristóbal Castro. Per petició expressa del jurat i donat el caire solidari del concurs, no s'han ordenat les fotos guanyadores en cap dels dos apartats.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.