Ja fa 3 anys consecutius que el grup de l'escola rubinenca puja al podi en 2a, 3a i 1a posició

El passat cap de setmana, el grup ¡Vaya Cuadro! de l'Associació de ball esportiu rubinenca The Community Dance Center, es va proclamar de nou campió en el campionat La Rock Dance Show a Esparreguera. Ja fa 3 anys consecutius que el grup puja al podi en 2a, 3a i 1a posició i, enguany, ha portat un muntatge en homenatge a Sister Act oferint un espectacle de principi a fi.

El grup ¡Vaya Cuadro! de l'associació The Community Dance Center, campió de La Rock Dance Show. FOTO: Cedida/The Community Dance Center

El grup participa en la categoria Premium, una categoria on només poden participar ballarins majors de 35 anys que no hagin dedicat professionalment la seva vida a la dansa. En el grup de l'associació tenen gent des dels 36 fins als 60 anys. És una categoria molt dinàmica que anima completament els campionats i és la favorita de molts.

El campionat va tenir lloc al Teatre de la Passió d'Esparreguera i es van poder veure més de 200 grups participants en diferents categories i més de 1.500 ballarins. Una experiència que el grup ¡Vaya Cuadro!, va poder compartir amb la resta de grups de l'escola: Minicommons, Las Raulers, Efímero, You Know Two, The Ruby's, Yunnic's, Uncommon, Temperity i Tiger.

Un dels grups de l'escola que van participar. FOTO: Cedida/The Community Dance Center