Els infants de 4t de primària de Rubí reben el Carnet 360

Té com a objectiu fomentar la igualtat d'oportunitats educatives i crear una xarxa inclusiva

L'Ajuntament de Rubí ha posat en marxa el Carnet 360 per a tots els nens i nenes de 4t de primària de les escoles de la ciutat. L'alcaldessa, Ana María Martínez, ha animat a tots els infants a sumar-se a aquesta proposta educativa del curs 2023-2024.

El Carnet 360 consisteix en un projecte que se centra en la creació d'oportunitats educatives i que reconeix i realça l'aprenentatge fora de l'escola per a infants de 6 a 12 anys, que vol canalitzar i connectar tota la potència educativa de la ciutat. Gràcies al carnet, es té accés a la participació en activitats extraescolars gratuïtes i obertes per a tots els nens i nenes de Rubí. Té com a objectiu fomentar la igualtat d'oportunitats educatives i crear una xarxa inclusiva.

El '360' conté un rusc de 9 competències educatives, que es divideixen en: Arts cultura i disseny; Esports i benestar; Lleure i jocs; Tecnologia i món digital; Terra i ciència; Transició ecològica; Nombres i lletres; Comunitat i participació i, Igualtat. Quan cada nen/a faci una activitat, rebrà mig adhesiu de la competència que correspongui.

Rubí està adherida a la Carta de Ciutats Educadores (1990), signada en el marc del primer Congrés Internacional de Ciutats Educadores celebrat a Barcelona l’any 1990.  A més, el municipi té el títol Ciutat Amiga de la Infància, atorgat per UNICEF.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.