L'InFest estrena l'anunci de la IX edició del festival

Dirigit per Laia Pineda, l'spot sembla girar al voltant del món de l'esport i els JJOO, però acaba amb sang, cops i zombis

Els pròxims 4, 5 i 6 de juliol tindrà lloc la novena edició de l'InFest: el Festival Internacional de curtmetratges de gènere fantàstic, terror i freak de la ciutat de Rubí. Durant aquest cap de setmana l'organització ha fet públic l'anunci d'aquest any. Dirigit per Laia Pineda, l'spot sembla girar al voltant del món de l'esport i els JJOO, però el que hauria de ser un entrenament senzill a les pistes d'atletisme de la UAR s'acaba convertint en una divertida cursa d'obstacles plena de sang, cops i zombis.

 

Enguany, l'organització ha tornat a rebre més de 400 curtmetratges de tot el món. La selecció final, però, comptarà amb 6 treballs audiovisuals del Vallès pels Premis Fora de Pla, patrocinat pel TOT Rubí, que se celebraran el dia 4 de juliol, i amb 20 curtmetratges d'arreu del món que es repartiran durant els dos dies de l'InFest.

Alhora, en el marc del Petit InFest, la Biblioteca de Rubí, ÒMNIUM i la distribuïdora PACK MÀGIC, col·laboraran amb el Festival en la projecció de la pel·lícula "L'incident alienígena del Petit Alan", de Amalie Næsby Fick. Aquest film d'animació es podrà veure a la Biblioteca Mestre Martí Tauler el dimarts 2 de juliol a les 18h.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.