Ingressen a presó quatre acusats de tenir un cultiu de marihuana amb més de 300 plantes a Rubí

Els Mossos d'Esquadra els van detenir el dimecres i la droga està valorada en 390.000 euros

El jutge de guàrdia de Rubí ha enviat a presó quatre homes acusats de ser els responsables d'un cultiu de marihuana amb 312 plantes. Els Mossos d'Esquadra els van detenir dimecres, fruit d'una investigació oberta al novembre.

La policia va tenir indicis de l'existència d'una plantació 'indoor' en una nau industrial del Camí de la Riera de Rubí, i una consulta a la companyia elèctrica va certificar que hi havia un consum d'energia molt elevat.

 

Els Mossos, el dimecres passat, van entrar a la nau i van intervenir 312 plantes, 65 quilos de cabdells i 1.280 euros. La droga intervinguda està valorada en 390.000 euros, segons la policia, mentre que el frau elèctric és de 100.000 euros.

A l'interior de la nau, els Mossos d'Esquadra van detenir tres homes encarregats del manteniment de les plantes, mentre que en una zona propera a la nau van arrestar una quarta persona relacionada amb el cultiu. Els detinguts tenen entre 22 i 34 anys i estan acusats de ser els autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació del fluid elèctric. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.