L'institut Torrent dels Alous guanya el 1r premi a la XXI edició dels premis eduCAC

El projecte del centre ha estat reconegut pel bon plantejament i execució dels seus objectius

El projecte "Ràdio Torrent: Un projecte de ràdio a l'institut" de l'Institut Torrent dels Alous ha estat guardonat amb el primer premi a la categoria d'Educació Secundària Obligatòria i Cicles de Formació Professional Bàsica a la XXI edició dels Premis eduCAC.

El projecte ha estat reconegut pel bon plantejament i execució dels seus objectius, que inclouen l'alfabetització mediàtica i la voluntat de reflectir els interessos educatius de l'alumnat, el foment del català i el foment dels bons hàbits de consum audiovisual. Aquest projecte de ràdio integra el coneixement tècnic i la importància de treballar la dicció i el discurs oral i a la vegada incorpora les llengües i la cultura d'origen dels alumnes que hi col·laboren. El jurat dels premis ha destacat la qualitat dels materials aportats, com ara recursos d'avaluació i de coavaluació molt ben dissenyats.

La cerimònia de lliurament dels premis va tenir lloc el passat 29 de maig al Teatre Municipal de Girona, en un acte organitzat pel Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC). Els alumnes de l'optativa de ràdio de 3r d'ESO, acompanyats per part del professorat i equip directiu van anar a recollir el diploma que ara llueix a l'entrada de l'estudi de ràdio Torrent.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.