Ja es pot demanar cita prèvia a l'Oficina Municipal d’Escolarització de Rubí

L’Oficina Municipal d’Escolarització de Rubí està al carrer del Doctor Robert

Durant el període de preinscripció escolar, l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de Rubí, al carrer del Doctor Robert, 20, atendrà exclusivament famílies que no disposin dels mitjans tècnics per fer el tràmit per internet, ja que la preinscripció escolar només es pot formalitzar en línia amb el departament d'Educació. 

Així doncs, entre el 6  i el 20  de març, per a infantil i primària, i del  8 al  20 de març per secundària obligatòria, l’OME acompanyarà les famílies que tinguin dificultats per fer la preinscripció en línia. Les persones que ho necessitin ja poden demanar cita prèvia a través d’aquest l’enllaç especificant el tràmit: ‘Suport a la preinscripció escolar’, enviant  un correu a ome@ajrubi.cat o trucant al 935 887 000 (ext 6369 o 6368). Mentre duri la preinscripció, la cita prèvia que es gestiona a través de la web municipal només permetrà demanar hora per temes relacionats amb la preinscripció escolar.

Els dimarts estarà oberta la cita prèvia per atendre la matrícula en curs de famílies nouvingudes a la ciutat. 

Famílies amb infants de 3 anys

Les famílies també poden assistir a la xerrada 'Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant de 3 anys' que tindrà lloc el 28 de febrer a les 18.30 h a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler. La sessió anirà a càrrec de personal tècnic del Servei d’Educació de l’Ajuntament i dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.