Ja es pot fer la preinscripció a l'escola de música Pere Burés i als tallers de l'edRa

Les sol·licituds de preinscripció amb domicili a Rubí seran les primeres en obtenir plaça

Les persones que es vulguin apuntar a l’Escola municipal de música Pere Burés ja poden presentar la seva sol·licitud de preinscripció fins al 29 de maig, inclòs, a través d'un formulari a l’apartat de tràmits de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí.

En aquells casos excepcionals en què els sol·licitants no puguin fer la presentació telemàtica, ho poden comunicar al correu de l’escola escola.musica@ajrubi.cat o al telèfon 93 588 70 00 ext. 6391 per rebre l’acompanyament oportú. La preinscripció només l’han de formalitzar les persones que no han estat alumnes de l’escola durant el curs 2021-2022 i que hi volen accedir el curs vinent.

Barem d'adjudicació de places

La llista de sol·licituds es publicarà el dimarts 31 de maig a l’apartat de tràmits de la Seu Electrònica de l'Ajuntament. Les possibles reclamacions es podran presentar entre el 31 de maig i el dos de juny, inclosos, a través del correu electrònic del centre.

Com cada any, les sol·licituds de preinscripció amb domicili a Rubí seran les primeres en obtenir plaça. En cas que hi hagi més sol·licituds que vacants, s'adjudicaran les places donant preferència als demandants que ja tenen germans matriculats a l’escola i després, per sorteig. Si una vegada adjudicades places a tots els sol·licitants amb domicili a Rubí encara queden vacants, es repetirà el procés amb les persones preinscrites de fora de la ciutat. La llista d’admesos es farà pública el 8 de juny. La matrícula s’haurà de tramitar entre el 9 i el 23 de juny.

Les taxes de l’escola municipal de música es poden consultar en aquest enllaç.

Tallers a l'escola d'art i disseny edRa

La preinscripció als tallers d’art i expressió creativa de l’escola municipal d’art i disseny edRa per al pròxim curs segueix el mateix calendari: les persones interessades han de fer el tràmit a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí entre el 13 i el 29 de maig, inclosos. La llista de sol·licituds es publicarà el 31 de maig, si hi ha reclamacions es podran presentar entre el 31 de maig i el dos de juny enviant un correu a cml@ajrubi.cat i la llista d’admesos/es es farà pública el 8 de juny. La matrícula s’haurà de tramitar entre el 9 i el 23 de juny

Oferta de tallers 2022-2023

Infants:

 • Taller de Ceràmica (a partir dels 5 anys)
 • Taller d’Expressió Creativa 4-6 anys (P4, P5, 1r)
 • Taller d’Expressió Creativa 7-9 anys (2n, 3r, 4t)
 • Plàstica+Música 7-9 anys (2n, 3r, 4t)
 • Taller d’Expressió Creativa 10-12 anys (5è, 6è, 1r ESO)
 • LABDIB 10-12 anys (5è, 6è, 1r ESO)
 • ExperimentART 10-13 anys (5è, 6è, 1r ESO, 2n ESO)
 • Taller d’Expressió Creativa 13-18 anys (a partir de 2n d’ESO)
 • Dibuix Digital (a partir de 2n d’ESO)

Adults: (a partir de 16 anys)

 • Ceràmica matí i tarda
 • Dibuix i pintura matí i tarda
 • Dibuix al natural
 • Escultura matí i tarda

Les taxes de l’escola municipal d’art i disseny es poden consultar en aquest enllaç.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.