Ja hi ha data per a la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge a Rubí

Hi haurà foodtrucks, parades d'alimentació i concerts de DJ locals

Rubí recupera una de les cites més esperades després de dos anys sense celebrar-se per la Covid-19. La Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge tindrà lloc el divendres 13 maig, de 18 a 21 h, el dissabte 14, de 12 a 01 h, i el diumenge 15, de 12 a 21 h, a la rambla del Ferrocarril.

La fira comptarà amb paradetes de 16 productors de cervesa artesana, sis parades de formatges, nou foodtrucks i cinc parades d’alimentació. A més, hi haurà un espai infantil i concerts de músics locals. Soulgarden actuarà divendres a les 21 h, Blue Funky Mamma el dissabte a les 12.30 h, i Soak in bleach el dissabte 20 h.

Com altres anys, hi haurà un sistema de bescanvi de vals que donaran accés a les degustacions i un got oficial de la fira, i de moment s'han adquirit 1.500 per repartir entre els assistents i la clientela d'alguns establiments de la ciutat. 

Quins productors de cervesa hi haurà a la fira?

Els 16 cervesers que seran a la fira són: Bertus (Rubí), 27 Club Brewery (Badalona), L’Estupenda (Sant Cugat del Vallès), Juguetes Perdidos (Argentina); Engorile (Montornès del Vallès), La Canetenca (Canet de Mar), Florestina (La Floresta), Senglars (Sant Cugat del Vallès), Synera (Arenys de Mar), La Cervesera del Poblenou (Barcelona), Barret (Barcelona), La Masovera (Tremp), Quer (Berga), Ebrewine (Horta de Sant Joan), +Malta (Malta) i Comic Beer (Cardedeu).

Els establiments rubinencs Bodegas Rosàs i Vinalium també hi serán presents. A més, la clientela que compri cervesa artesana per més de 10 euros en aquestes dues botigues, rebrà un val que podrà bescanviar a la fira per un got oficial. 

A més, alguns restaurants de la ciutat oferiran també un menú especial amb motiu de la fira que incorporarà un plat o un postre amb cervesa o formatge i permetrà també aconseguir un got oficial. Es tracta dels establiments L’Artesana, El Restaurant Gómez, El Bar Galicia, El Bar Manel i Kubic.

Gairebé totes les cansaladeries i xarcuteries del Mercat municipal s’han sumat també a la iniciativa i repartiran vals per obtenir el got oficial de la fira per cada compra superior a 10 euros en formatges.

El regidor de Comerç, Moisés Rodríguez, i l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, durant la roda de presentació de la fira. FOTO: NHS

El regidor de Comerç, Moisés Rodríguez, i l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, durant la roda de presentació de la fira. FOTO: NHS

Durant la presentació oficial de la fira, l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha recordat que durant l’última fira van assistir a la ciutat 14.000 persones i “enguany, si superem aquesta xifra millor.

Segons la primera edil, és una de les fires que la ciutadania “més ha demanat”, i és l’avantsala d’altres festes de barri que tindran lloc en els pròxims caps de setmana, com el dia d’Andalusia, la festa de la Irmandade Galega o la del barri de Ca n’Oriol, abans que sigui Festa Major, del 25 al 29 de juny.

Una setmana després se celebrarà una fira nova a la ciutat, la del Vi Jove, de la qual se sabran més detalls pròximament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.