Ja hi ha data per al fi del toc de queda, si es confirma una millora de la pandèmia

Des del Govern assenyalen una desacceleració en els contagis

El Govern de Catalunya no contempla prorrogar el toc de queda més enllà del 21 de gener si es confirma una millora de la pandèmia. La portaveu de l'executiu català, Patrícia Plaja, ha explicat que les xifres de contagis continuen sent "desorbitades", especialment per la incidència de la variant òmicron, però ha apuntat que s'observa una desacceleració i indicis d'una futura millora, tal com assenyala l'ACN.

D'aquesta manera, el Govern no plantejarà prorrogar el confinament nocturn vigent d'1 a sis del matí (que s'aplica als municipis catalans de més de 10.000 habitants amb una incidència de casos acumulada superior a 250) sempre que es confirmin aquests indicis. Plaja ha afegit, però, que no es pot plantejar una flexibilització generalitzada de les restriccions i ha defensat que es començarà per aquesta mesura, ja que és la més invasiva.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.