Ja se sap qui són els guanyadors del concurs de màscares de Carnaval de l'edRa

En el 35è Concurs de màscares de l'escola d'art i disseny han participat fins a 140 persones

El 35è Concurs de màscares de Carnaval de l’Escola d’Art i Disseny edRa ja té veredicte: Espanta pors d’Elisenda Solé ha estat la màscara guanyadora del premi a la categoria d’adults del concurs d’aquest any. L’accèssit en aquest grup d’edat se l’ha endut Miquel Garrido per l’obra Mentiras en la red. Solé rebrà 100 euros en productes artístics i podrà assistir a un taller d'edRa durant un trimestre. L'accèssit s’ha premiat amb 75 euros en material.

A la categoria per a participants de 10 a 15 anys, el primer premi ha estat per a Luz Mar de l’Institut Torrents dels Alous, que ha concursat amb la màscara Enigmàtic. L’accèssit, en aquest cas, ha recaigut en Lucía Andrés de l’Institut Duc de Montblanc per l’obra Crani de cérvol. La millor màscara es premiarà amb articles per valor de 70 euros i l'accèssit amb material per valor de 30 euros.

Tots els infants rebran un obsequi per haver participat 

Tots els nens i nenes de 4 a 9 anys que han participat en la seva categoria del concurs rebran un obsequi en reconeixement al seu treball. Aquest any, la categoria infantil ha recollit 48 màscares.

El jurat del 35è Concurs de màscares està format per una persona de l'Associació d'Alumnes i Exalumnes d'edRa +e, dues persones vinculades al món artístic i per un mestre de l'escola. En total, han participat al concurs 140 persones.

L’entrega de premis tindrà lloc presencialment aquest divendres a les instal·lacions de l’escola a l’Escardívol i comptarà amb la presència de l’alcaldessa, Ana María Martínez, i el regidor d’Educació, Víctor García.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.