Joves de diferents països debatran sobre el conflicte sahrauí a Rubí

Un grup de 32 joves d’Estònia, Itàlia, Hongria, Macedònia del Nord i Catalunya visitaran la ciutat en el marc del projecte d’intercanvi juvenil Yalah

Entre el 27 de juny al 3 de juliol, un grup de 32 joves d’Estònia, Itàlia, Hongria, Macedònia del Nord i Catalunya visitaran Rubí en el marc del projecte d’intercanvi juvenil Yalah sobre el conflicte del Sàhara Occidental.

La iniciativa, finançada pel programa Erasmus+, sorgeix de l'interés de joves rubinencs per mantenir el vincle amb el Sàhara Occidental. Cadascuna de les cinc organitzacions participants formarà un grup de joves que visitaran la ciutat i participaran en xerrades, debats i activitats al voltant del conflicte sahrauí.

El grup català estarà format per set participants i un líder d’entre 18 i 30 anys que han mostrat interès per la causa de les persones refugiades. Les persones joves interessades a participar-hi poden enviar una autocandidatura al correu electrònic [email protected]

Al final del procés d’intercanvi hi haurà com a acte final una performance pública per visibilitzar el projecte juvenil europeu i denunciar la situació de les persones refugiades.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.