El jutjat de Rubí obre causa per homicidi per l'assassinat d'una dona a Castellbisbal

L’home de 52 anys està en presó comunicada i sense fiança per assassinar presumptament la seva dona a Castellbisbal

La violència masclista s’ha cobrat una nova víctima. Dijous passat un home de 52 anys era detingut per assassinar presumptament la seva dona a Castellbisbal, al Vallès Occidental. La jutge de guàrdia de Rubí va fer dijous a la nit l'aixecament del cadàver i ha obert causa per homicidi. El detingut està en presó comunicada i sense fiança.

L’assassinat va tenir lloc dijous passat, en una masia de Castellbisbal, on va ser trobat el cos de la víctima per la policia després que l’autor del crim confessés els fets en una comissaria. No hi havia denúncies prèvies per maltractament i el detingut va explicar que va matar la seva parella a ganivetades després d’una discussió. Tant el detingut com la víctima tenien nacionalitat espanyola i eren originaris del Marroc.

La vuitena dona assassinada a Catalunya el 2019

 

La dona és la vuitena víctima per violència masclista a Catalunya aquest 2019, i la número 51 a la resta de l’Estat.

L’Ajuntament de Castellbisbal ha decretat tres dies de dol i demà dilluns a la tarda està prevista una concentració de rebuig a la plaça de l’Església contra un nou crim masclista. A hores d’ara i a dos mesos que acabi l’any, la fatídica xifra ja supera la de l’any passat.