Llocs on els infants de Rubí poden entregar la seva carta als Reis d’Orient

Els dies 28, 29 i 30 de desembre obrirà una nova Oficina de Correus a la planta baixa de l’Ajuntament

Aquest any, els infants de Rubí tenen noves formes de fer arribar la seva carta als Reis d’Orient. I és que, a banda de lliurar-la al campament del Mag Rubisenc i a la Cartera Reial, també podran fer-ho en una nova Oficina de Correus que s’ubicarà a la planta baixa de l’Ajuntament i a l’edifici Ressò de Sant Muç.

L’Oficina de Correus Reial obrirà els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 16 a 19 h, a l'Ajuntament de Rubí. Els treballadors postals recolliran les cartes dels infants i les faran arribar al seu Rei preferit. Serà un servei certificat i, com a tal, els nens i nenes rebran un petit obsequi que acreditarà que han dipositat la seva carta en temps i forma.

A més, aquest any també hi haurà un Patge Reial a l’edifici Ressò de Sant Muç (av. Can Tapis, 197) els dies 3 i 4 de gener de 17 a 20 h, perquè els infants que viuen a les urbanitzacions ho tinguin més fàcil per lliurar la seva carta.

El Mag Rubisenc torna a obrir les portes del seu campament

Els dies previs a l'arribada dels Reis d'Orient, l'emissari de Ses Majestats, el Mag Rubisenc, obrirà el seu campament del Castell a tots els nens i nenes de Rubí els dies 2, 3 i 4 de gener, entre les 16.30 i les 20.30 h. Com sempre, els rebrà en una audiència privada i recollirà les seves cartes.

Els infants podran aprofitar la seva visita al campament per elaborar fanalets de Reis, destinats a guiar el camí de Ses Majestats la nit del 5 de gener. També trobaran als jardins del Castell un arbre dels desitjos on podran penjar les seves il·lusions per a la ciutat. Entre tots aquells que deixin per escrit el seu desig s’escolliran, per sorteig, els nens i nenes que pujaran a l’escenari durant l’arribada dels Reis la nit del 5 de gener.

El campament comptarà amb animació i una food truck al pati del Museu Municipal Castell. 

Segons informa el consistori, es donaran tiquets d’accés en el moment d’arribada al campament, els dies 2, 3 i 4 de gener a partir de les 15.30 h. Aquests s'entregaran exclusivament als infants ─de 0 a 12 anys─ excepte a les 15.30 h, quan també podran ser recollits per una persona adulta. En aquest cas, es facilitaran un màxim de dos tiquets per unitat familiar, tret de les famílies nombroses acreditades.

Els familiars i altres acompanyants podran accedir al pati del Castell per portar i recollir els infants, que entraran sols a conèixer el mag. 

Tots els dies campament, es reservarà una sessió especial a les 16 h per als infants i joves de 0 a 18 anys amb diversitat funcional (a partir d'un 33% de discapacitat reconeguda), amb l'objectiu de tothom tingui l'oportunitat de gaudir de l'experiència de conèixer el Mag Rubisenc. Per participar-hi, cal inscripció prèvia al correu oadf@ajrubi.cat

A més, com és habitual, la Cartera Reial s’encarregarà de recollir les cartes dels infants més despistats. Els dies 4 i 5 de gener, d’11 a 13 h, serà al Mercat municipal i, just abans de l’arribada dels Reis, el mateix dia 5, s’instal·larà a l’Escardívol a partir de les 16.30 h.

  •  

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.