El Merc'ART de Nadal celebra la seva desena edició

L'exposició, que mostrarà obres de petit format feta per artistes locals, es podrà visitar a l'espai la Claraboia

Torna el Merc'ART de Nadal, una mostra col·lectiva d'artistes locals on es pot trobar art de petit format a preus assequibles. El Merc'ART tindrà les portes obertes l'espai la Claraboia (carrer Sant Miquel, 9) del 22 de desembre al 6 de gener, cada tarda de 19 a 21h i els matins de 12 a 14hels dies 23, 24, 25, 26, 30, 31 de desembre i 5 de gener. La inauguració serà el divendres 22 de desembre a les 19.30h amb música en viu.

Com cada any, els ciutadans podran participar en la llumineta amb la que accediran a un premi de 250€ en obres d'art del Merc'ART de la Claraboia, comprant un número per 2.5€. El premi va coordinat amb les últimes xifres del primer premi de la loteria del niño, que se celebra el 6 de gener i s'entregarà el mateix dia 6 a la tarda.

El revers de la postal del Merc'ART

El revers de la postal del Merc'ART

 

El Merc'ART de Nadal de la Claraboia va néixer com a resposta a la manca d'espais a la ciutat, dedicats a oferir art com a opció per regalar al Nadal. Un petit grup d'artistes, que amb el temps van adoptar el nom d'Artistes Amics, van engegar aquesta proposta que ha tractat sempre de donar oportunitat a diferents artistes i disciplines.

Aquest any la iniciativa celebra el seu desè aniversari, ja que tot i que la primera edició va ser el Nadal 2013/2014, no es va poder celebrar la setena edició quan tocava el 2020/2021 per la pandèmia.

Durant aquests anys han passat per la Claraboia artistes de diferents àmbits, entre ells l'Oriol Marco i el Toni Grau per qui tenim un especial record. També han participat en el mercat d'art de la Claraboia durant aquests 10 anys Miqui Cardona, Naïm Cuevas, Xavier Espínola, Sònia Gonzalez, GMont, Jorgetedibujo, Miki Méndez, Eloi Molas, Pet de Pan i Ramón Trias. En cada edició els artistes han jugat amb la imatge del Cartell i han sigut objectes decoratius nadalencs com caganers, reis de colors, dimonis etc

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.