Els Mossos d’Esquadra despleguen policia de proximitat a la plaça de la Constitució

Molts veïns de la zona es queixen del soroll, l’incivisme i la música a altes hores de la matinada de dos locals

La plaça de la Constitució i els seus voltants són un dels punts calents de la ciutat en matèria de seguretat.

Molts veïns de la zona es queixen del soroll, l’incivisme i la música a altes hores de la matinada de dos locals situats a la part baixa de la plaça. Segons expliquen els veïns, aquests dos bars musicals no haurien respectat les restriccions d’aforament i limitació de l’oci nocturn inclús en temps pandèmia. 

 

 

Tampoc es pot oblidar que en el darrer any s’han produït alguns episodis violents a l’entorn del barri de Les Torres, amb baralles multitudinàries o atacs amb arma blanca, i amb el fenomen emergent de les bandes urbanes.

Des de fa aproximadament sis mesos, dos agents de Mossos d’Esquadra realitzen patrullatge de proximitat a la plaça de la Constitució i mantenen contacte a peu de carrer amb comerciants i veïns del barri, amb l’objectiu de resoldre conflictes de convivència, com cops de pilota a la paret o botellons, entre altres, i per evitar la comissió de delictes. 

De fet, un de les últimes accions més destacades de Mossos d’Esquadra en aquesta zona de la ciutat ha estat el desmantellament d’un punt de drogues, que es va detectar per l’increment de joves que s’apropaven a la zona de les escales dels Ferrocarrils i feien un intercanvi de diners per substàncies.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.